Aarhus Børne Tri og DM TRI ASPIRANT
 

Aarhus 1900 Triathlon byder dig velkommen til en festlig triatlon dag ved Tangkrogen i Aarhus C. Dagen starter med en hyggelig Børne Tri for børn og unge i alderen 8-15 år. Her er der ingen krav til niveau eller erfaring med sporten. Børnene skal bare kunne svømme 100m i åbent vand og have en cykel. Alle deltagerne bliver belønnet med en flot medalje for gennemførsel, samt en goodie bag. 

Efterfølgende bliver der skruet op for farten og finalestævnet af Triatlon Danmarks DM Aspirant Serie bliver afviklet for aldersgrupperne 12-13 år, 14-15år, 16-17 år og 18-21 år. Dagen slutter med kåringen af den samlede vinder. 

*** OBS! Der kan løbende ændres i denne race manual. Den endelige race manual udsendes ugen op til stævnet ***

Du kan tilmelde dig til DM Aspirant Serien her

Tidsplan 

KONTAKT INFORMATIONER

Arrangør: Aarhus 1900 Triathlon 

Stævneleder: Marian Just Borsinski (M: 22454511 // Mail: marian.borsinski@outlook.com)

Teknisk delegeret: Frank Friis 

Facebook: 

Instagram: 

STÆVNEOMRÅDE 

Stævnepladsen er placeret på Tangkrogen i Aarhus C langs havnefronten ved Strandvejen. 

PARKERING

Der er mulighed for at parkere direkte ved siden af stævnepladsen. Der er parkeringspladser langs Marselisborg Havnevej og der er mulighed for at holde på Tangkrogen Parkeringsplads. Parkering er gratis. ​

Lokation: https://goo.gl/maps/iZdvCizMQBxQsDWD8

RUTEGENNEMGANG OG TRÆNING PÅ RUTEN 

Der vil ikke være nogen gennemgang af cykelruten. Cykelruten er en simpel ude – hjem rute, som bliver beskrevet længere nede i dette dokument. Før og efter stævnet vil ruten være åbent for trafik og vil ikke være lukket til gennemgang på cykel eller træning.

Svømme ruten, skiftezonen og løbe ruten vil blive gennemgået i forbindelse med race-briefing.

 

RACE-PACKAGE & REGISTRERING

Udlevering af race-package vil foregå på stævnepladsen. Det vil være muligt at registrere sig og afhente sin race-package fra kl. 10.00-11.30, søndag den 11. september.

I din race-package vil du modtage dit racenumre, klistermærker og akkreditering. Du får udleveret din race-package ved at oplyse dit startnummer.

STÆVNELEDELSE OG INFO-POINT

Stævneledelsen kan findes i samme telt, som du afhenter dit startnummer. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med dine spørgsmål.

SIKKERHED

Der vil ikke være nogen ekstra tiltag i form af sikkerhedspersonale omkring skiftezonen. Atleter hæfter selv for deres cykler. Skiftezonen er afgrænset vha. hegn og cykler må kun fjernes fra cykeruten, hvis der fremvises startnummer.

FØRSTEHJÆLP 

Der vil være mulighed for førstehjælp i stævneområdet af medicinsk personale i løbet af dagen. 

Nærmeste hospital: Aarhus Universitetshospital 

Nødnummer: 78 45 00 00

KONKURRENCEREGLER

Stævnet følger Triatlon Danmarks konkurrenceregler. Disse kan findes via følgende link: https://www.triatlon.dk/wp-content/uploads/2022/04/Konkurrenceregler_for_Triatlon-Danmark_2022_29.april_.pdf

RACE-BRIEFING

Race-briefing kommer til at foregå på stævnepladsen kl. 11.30 for alle aldersgrupper.

TIMING CHIPS 

Ved check-in får alle atleter udleveret en timing chip. Denne skal bæres på anklen. 

RESULTATER OG LIVE TRACKER

Resultater vil blive uploadet på sportstiming.dk efter stævnet.

Link:

Live tracker vil være tilgængelig via følgende link:

AKKREDITERING 

Alle danske ungdomstrænere har modtaget et skilt i starten af sæsonen, som giver adgang til skiftezonen. Uden disse skilte er det ikke muligt at få adgang til skiftezonen. Atleter får et armbånd til skiftezonen og dette skal afleveres, når atleten vil have sin cykel med ud af skiftezonen igen. Der bliver holdt øje med skiftezonen indtil kl. 17.00.

Ruter 

Svømmerute og løberute 

Der svømmes på en rundstrækning på 100m (Aarhus Børne Tri) 200m (DM Aspirant Ungdom 12-13 år) og 400m (DM Aspirant Ungdom 14-21 år). Der er er henholdsvis 50m 75 og 175m ud til første bøje.

Løbeturen foregår på en rundstrækning på 750m omkring stævnepladsen på grusstier. Der løbes 1-4 omgange. DM Aspirant 12-13 år løber samlet 1500m og DM Aspirant 14-21 år løber samlet 3000m og Aarhus Børne Tri deltagerne 750m. 

 

Cykelrute 

Cykelruten foregår på en flad rute langs Strandvejen. Der køres på en ude/hjem rute med to U-vendinger i begge ender. Banerne kommer til at være klart afgrænset af kegler. Det samme gælder for cykelruten og bilbanen på det inderste spor.

Skærmbillede 2022-07-02 121838.png
Billede1.png
Billede1.png