Nyheder

Støt Aarhus 1900 Triathlon, hver gang du tanker

 

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Aarhus 1900 Triathlon, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

 

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr. 

 

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

 

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Aarhus 1900 Triathlon nu. Og så sørger de for at ændre det.

 

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

 

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

 

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Hartmann på 40146722 eller mr.peter.hartmann@gmail.com.

 

Se mere på www.ok.dk/lokalsporten

23 Jun 2017

Sommerferie betyder ændrede træningstider, da svømmestadion har lukket om aftenen.  Se vores træningstider fra uge 26-32 på billedet herunder. 

17 Jun 2017

Kære medlemmer,

SAMVÆR MED EN KLUBKAMMERAT og RABAT PÅ DIN KONTINGENT?

I forlængelse af nyhedsbrevet, kommer her en konkret opgave, som klubben skal have hjælp til!

- HVAD: The Garden, er en udstilling med 37 kunstværker fra Tangkrogen - Bellehage. (I har sikkert set værk...

17 Jun 2017

D. 17. Juni er der OW-træning ved Stilling SØ (Søparken 8660 Skanderborg)

Tidspunkt: kl.09:00-10:00.

Fokus: Vi vil have fokus på orientering, orienteringsteknik med vejrtrækning, slipstrømssvømning samt tilvænning til svømning i våddragt.

Husk: våddragt, badehætte (gerne...

Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle