top of page

Åben træning i Aarhus 1900 Triathlon d. 18 og 19 februar

Kunne du tænke dig at lære lidt mere om triatlon og være med til en helt gratis og åben træning?


Som noget nyt afholder Aarhus 1900 triathlon åben træning hen over året.

Første åbne træning er d. 18 -19 februar. Lørdag d. 18 mødes vi ved Aarhus svømmestadion: F. Vestergaards Gade 5, 8000 Aarhus. kl. 8.55 – hvor medlemmer fra vores elite-, bredde- og ungdomsafdeling vil være med til en fed løbetræning hvor ALLE kan være med. Vi løber 4-minutters intervaller som 2min ud - 2min hjem og alle kan være med - du kan selv bestemme intensiteten. Oplægget er en hård træning med høj intensitet - men kom gerne og vær med og bliv inspireret, selv hvis du bare skal løbe en let og kortere tur.


Der vil være en eliteatlet som tovholder for den åbne træning – alle er hjertelig velkommen til at løbe med, uanset niveau. Den første lørdagstræning vil Line Borsinski stå i spidsen for, og være klar til at svare på alle spørgsmål og evt. andet sparring. Line er udover at være eliteatlet også vores daglige træner i bredde- og motionsafdelingen.


Søndag d. 19 mødes vi omklædte til svømning kl. 13.50. Træningen foregår på Aarhus svømmestadion: F. Vestergaards Gade 5, 8000 Aarhus. Her vil der være mulighed for op til 60min svømning med vores svømmetræner om søndagen Kristian Hindkjær. Udover at være en kanon dygtig svømmetræner, er Kristian også eliteatlet og en del af Aarhus 1900 triathlon eliteafdeling.

Vi glæder os til at se dig!
Comments


Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
bottom of page