top of page

Kom til oplæg om Hawaii Ironman

Aarhus 1900 Triathlon afholder onsdag d.20 september 19:00-21:00 et aftenarrangement hvor du kan få alt at vide om det ikoniske race Ironman Hawaii.

Trioraklet vil starte med historikken bag racet hvorefter Kristian Hindkjær og Kristian Høgenhaug, der begge med succes gennemførte Hawaii Ironman i 2016, samt deres coach Torben Rokkedal vil gennemgå alt du behøver at vide for, at forberede dig optimalt til det racet på Hawaii. Du vil få eksempler på nøgletræningspas op til selve racet, hvordan du laver din nedtrapning, en nøje gennemgang af ruten med gode råd til hvilken strategi der er optimal for dig – startposition, pacing strategi, valg af udstyr m.m. Ydermere vil du få indsigt i og eksempler på træningspas der kan forberede dig bedst muligt på klimaet - varmen og fugtigheden. Herudover vil det også blive gennemgået hvordan en succesfuld væske og ernæringsstrategi til racet kan se ud.

Oplægget er henvendt til atleter som skal eller har en drøm om at køre på Hawaii samt alle der har en interesse i at høre mere om hvad det kræves for at køre et godt race på øen!

Prisen for medlemmer i Aarhus 1900 Triathlon er 50kr mens pris for ikke-medlemmer er 100kr.

Tilmelding findes: http://www.1900tri.klub-modul.dk/cms/EventOverview.aspx


Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
bottom of page