top of page

Tilmelding træningslejr

Det er nu muligt at bestille træningslejr (primæruge fra d.17-25 marts). Vi har i første omgang reserveret en række værelser som skal betales d.1/10 for, at vi kan være sikre på, at få dem samt til den pris (jo længere vi venter, desto højere pris). Det er muligt at bestille værelser til d.17-25 marts (enten single eller double) samt fra d.10-17 marts (kun double). Dette gøres via linket:

http://1900tri.klub-modul.dk/cms/EventOverview.aspx

Der er følgende pladser:

10-17: 10 pladser til double-værelse

17-25: 29 pladser til double-værelse, 10 til singleværelse

Det er muligt at tage f.eks. kæreste med - således tilmelder man sig bare 2x i eget navn.

Vil man ydermere gerne have en uge fra d.10-17 marts (i singleværelse) eller fra d.25 marts -01 april (single eller double værelse) bedes dette skrives til mig på Torben_02@hotmail.com. Herefter vil de ekstra værelser blive bestilt D.28/10 hvilket ikke burde være et problem at få.

Der betales ved tilmelding til ovenstående. Værelser der skal bestilles udover ovenstående(25-01 samt 10-17 single) gøres ved at skrive til mig og afregning sker senest d.2/10.

Flybiletter skal selv bestilles - der fås fornuftige afgange fra København, Billund og Hamburg. Jeg anbefaler at man venter med at bestille fly til efter d.1/10 og man har fået endelig konfirmation fra mig. Beregn ca.1500kr(dette inkluderer cykel) til fly. Vi har en kode til SAS som i vil få - denne gør, at man kan få cykel gratis med, når man bestiller.

Skriv herunder ved spørgsmål, eller send mig en mail.


Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
bottom of page