Tilmelding træningslejr

Det er nu muligt at bestille træningslejr (primæruge fra d.17-25 marts). Vi har i første omgang reserveret en række værelser som skal betales d.1/10 for, at vi kan være sikre på, at få dem samt til den pris (jo længere vi venter, desto højere pris). Det er muligt at bestille værelser til d.17-25 marts (enten single eller double) samt fra d.10-17 marts (kun double). Dette gøres via linket:

http://1900tri.klub-modul.dk/cms/EventOverview.aspx

Der er følgende pladser:

10-17: 10 pladser til double-værelse

17-25: 29 pladser til double-værelse, 10 til singleværelse

Det er muligt at tage f.eks. kæreste med - således tilmelder man sig bare 2x i eget navn.

Vil man ydermere gerne have en uge fra d.10-17 marts (i singleværelse) eller fra d.25 marts -01 april (single eller double værelse) bedes dette skrives til mig på Torben_02@hotmail.com. Herefter vil de ekstra værelser blive bestilt D.28/10 hvilket ikke burde være et problem at få.

Der betales ved tilmelding til ovenstående. Værelser der skal bestilles udover ovenstående(25-01 samt 10-17 single) gøres ved at skrive til mig og afregning sker senest d.2/10.

Flybiletter skal selv bestilles - der fås fornuftige afgange fra København, Billund og Hamburg. Jeg anbefaler at man venter med at bestille fly til efter d.1/10 og man har fået endelig konfirmation fra mig. Beregn ca.1500kr(dette inkluderer cykel) til fly. Vi har en kode til SAS som i vil få - denne gør, at man kan få cykel gratis med, når man bestiller.

Skriv herunder ved spørgsmål, eller send mig en mail.


Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.