top of page

Oplæg ang. træning til 4-18-4, halv og hel ironman

Mandag D. 12 marts 18-19:30 afholdes oplæg angående træning til 4-18-4, halv og hel ironman. Oplægget er primært henvendt de som træner til halv eller hel ironman uden træner og som er begyndere, men der vil helt sikkert også være brugbar info til de erfarne udøvere som selv står for deres træningsplanlægning.

Oplægget afholdes af Cheftræner Torben Rokkedal Lausch. Torben har en kandidat i Idræt og igang med Ph.D omhandlende forbedring af udholdenhedspræstation. Herudover træner han flere eliteatleter inklusiv nuværende DM-indehaver på halv-ironman samt flere andre medaljetagere. Følgende emner vil blive berørt: Hvordan træner jeg op til halv/hel ironman? Årsplan, månedsplan og ugeplan! Hvordan kombinerer jeg min egen træning med klubtræning? Nøgletræningspas så du bliver stævneklar! Nedtrapning til stævnet Hvordan minimerer jeg risikoen for skader?

Er du ikke medlem af Aarhus 1900 Triathlon, men ønsker at deltage i oplægget? Skriv til Torben_02@hotmail.com for tilmelding.


Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
bottom of page