top of page

Præsentation af ny cheftræner for bredde & motion!

Vi er meget glade for at kunne annoncere, at vi pr. 1/1 2023 ansætter Line Bonde Borsinski som klubbens nye cheftræner for bredde & motion. Line vil være på kanten til sine første træninger allerede fra den kommende uge. I vil møde Line som fast svømmetræner mandag og fredag morgen, som løbetræner tirsdag og i sommerhalvåret som cykeltræner om onsdagen! Herudover vil Line have diverse opgaver ift. at sikre at vi har et stærkt socialt fællesskab og vil indgå i et team med Marian Borsinski og undertegnede ift. at sikre en god sammenhæng imellem vores forskellige afdelinger (bredde og motion, elite og ungdom). Line skriver følgende om sig selv:


Jeg er en 28-årig sønderjyde med en kandidat i konkurrence og eliteidræt. Siden 2017 har jeg arbejdet som personlig træner/instruktør/coach i forskellige henseender. Jeg har bl.a. været ungdomstræner i Odense triatlon klub og vikar på Glamsdalens Idrætsefterskole på deres triatlon linje. De seneste to år har jeg været en del af Aarhus 1900 Triatlon, så jeg har et indgående kendskab til hele vores forening. Sidst men ikke mindst, så dyrker jeg selv triatlon og er en del af vores elitehold. Jeg ser frem til en masse gode timer med jer i det nye år!


Comments


Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
bottom of page