top of page

Elite Sports Akademi Aarhus og Risskov Efterskole 

På Risskov Efterskole har unge triatleter mulighed for at dyrke deres sport, samtidig med at de nyder efterskolelivet. I tæt samarbejde med Elite Sports Akademi Aarhus (ESAA), Aarhus 1900 Triathlon og efterskolen, skabes der optimale rammer for et år med talentudvikling, fællesskab og uddannelse.

Læs mere om hvad ESAA tilbyder her: https://esaa.dk/

Risskov Efterskole har længe haft et succesfuldt samarbejde med ESAA. Her kan elitesportselever kombinere deres sport med et efterskoleophold. Tilbuddet er med til at skabe sammenhæng mellem at være en del af et talent- og elitemiljø og et år på efterskole fyldt med uddannelse, personlig udvikling og fællesskab.

På efterskolen bliver du samlet med andre ambitiøse sportsudøvere, hvilket giver dig som ung talentfuld udøver en sportslig og personlig gevinst. På efterskolen vil der være træningsmæssige synergier, og en indbyrdes forståelse for de udfordringer, man ståroverfor som ungt talent. Du vil blive en del af et fællesskab hvor passionen for sport og efterskolelivet kan gå hånd i hånd.

Læs mere om tilbuddet på Risskov Efterskoles hjemmeside: https://risskovefterskole.dk/esaa-college-2/

Efterskoleliv uden at gå på kompromis med din sportslige udvikling

Du vil blive tilknyttet et ambitiøst og imødekommende træningsmiljø i Aarhus 1900 Triathlon, samtidig med at du går på Risskov Efterskole. I praksis vil det betyde at du vil have træning med klubbens ungdom- og elite, samt to ugentlige morgen svømmepas i skoletiden, sammen med den lokale svømmeklub. Der vil også være mulighed for ekstra løbetræning med atletik klubben AGF. Ungdomscheftræner, Marian Just Borsinski, vil hjælpe dig med at koordinere dette.

En typisk træningsuge for dig som ESAA-elev på Risskov Efterskole vil se således ud

For at kunne komme ind på tilbudet kræver det at du kan svømme 400m på 5:30 min i kortbane bassin, derudover er der en klar forventning om at du har en målsætning om at være blandt de bedste unge triatleter i Danmark og er villig til at yde indsatsen til dette. Læs også mere om Aarhus 1900 Triatlon ungdoms+ koncept

Spørgmsål angående efterskoleopholdet kan stilles til

Marian Just Borsinski 

Ungdomscheftræner i Aarhus 1900 Triathlon 

Email: marian.borsinski@outlook.com

M: 22454511

Skærmbillede 2022-10-12 094256.png
s7xdhyhdot7kizlzv20220525134204.jpg
stdb59spv565nqx2e20220525134204.jpg
sym4nwhqbist8kavs20220525134204.jpg
bottom of page