top of page

Swimcamp d.25 januar

Swimcamp med fokus på forbedring af svømmeteknik og svømmetræning.

Swimcamp: Vi inviterer til svømmecamp på Aarhus svømmestadion d.25 januar med fokus på optimering af svømme- teknik og træning for triatleter. Undervisningen vil blive differentieret så både nybegyndere og mere øvede udøvere vil få noget ud af dagen. Alle deltagere får udarbejdet et skema med primære fejl og forbedringsmuligheder, så der er klarhed over hvad der skal arbejdes med i fremtiden. Dernæst vil der være fælles gennemgang af nøgleøvelser samt mulighed for også at svømme program.

.

Man er velkommen til kun at deltage i dele af campen(ex. blot fejlretning). Personlig fejlretning foregår imellem lørdag 08-12 samt 14-15. Oplæg ang. svømmeteknik og træning vil foregå fra 12-14 på Fjordsgade-skole og foreningshus (lige ved svømmehallen). Anfør venligst ved tilmelding hvis personlig fejlretning IKKE ønskes. Tidsskema med ens tid til personlig fejlretning vil blive sendt pr. mail (så sørg for din tilmeldingsmail er korrekt).

Tilmelding koster 75kr for medlemmer af Aarhus 1900 Triathlon og 200-kr for ikke-medlemmer (dette refunderes hvis man efterfølgende melder sig ind).

Programmet er som følgende:

Lørdag: 08-12: Personlig fejlretning inkl. filmning (15-20min pr. person)

Lørdag: 09-10:30: Svømmetræning for øvede (gr.1+2), 45min gennemgang af nøgleøvelser + 45min interval-svøm

Lørdag. 12-14: Sandwich + teoretisk oplæg om svømmeteknik inkl. eksempler på video teknisk analyse.

Lørdag: 14-15:00 Personlig fejlretning inkl. filmning (15-20min pr. person),

Lørdag: 15-16:30: Svømmetræning for uøvede (gr.3+4), 45min gennemgang af nøgleøvelser + 45min interval-svøm.

Trænere på swimcamp er Torben Rokkedal, Karina Godsvig, Simon Jeppesen og Jonas Helbo.


Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
bottom of page