top of page

Nyhedsbrev Februar 2024

Kære medlemmer af Aarhus 1900 Triathlon,

Vi håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og har haft en fantastisk start på 2024! Her er en opdatering omkring klubben og kommende begivenheder:


🚀 Klubben Vokser!

Vi er begejstrede for at meddele, at klubben siden november er vokset fra 214 medlemmer til hele 293 medlemmer! Den store tilslutning fordeler sig over vores svømmeskole, ungdomsafdelingen, elitegruppen og AG. Det er fantastisk at mærke den gode energi og det store fremmøde til træning.


🎤 Medlemsaften med Løberen - Torsdag den 8. februar kl. 18.00

Vi er glade for at kunne annoncere, at vi i samarbejde med vores trofaste sponsor, Løberen, afholder en spændende medlemsaften med foredrag og 30% rabat til alle medlemmer. Husk at sætte kryds i kalenderen og bak op omkring dette event, som afholdes torsdag den 8. februar kl. 18.00.


🏆 Første Afdeling af 1900Tri Cup - 17. og 18. februar

Vi nærmer os første afdeling af 1900Tri Cuppen, som afholdes den 17. og 18. februar. Uanset om du svømmer 9 minutter på en 800m eller 25 minutter, er der plads til alle! Tilmeld jer på Facebook, og deltag i denne spændende begivenhed.


Spørgsmål til 1900Tri Cuppen?

Har I spørgsmål til 1900Tri Cuppen, er I velkomne til at kontakte vores AG Cheftræner, Line Bonde Borsinski, som står klar til at hjælpe.


📆 Forberedelse til Generalforsamling i Marts

Bestyrelsen er i øjeblikket i gang med at forberede sig til generalforsamlingen, som afholdes i marts måned. En officiel indkaldelse vil komme snarest. Derudover har vi planlagt en hel søndag i februar måned for at lægge en strategi til, hvordan vi kan gøre vores klub endnu bedre og forblive nordens bedste triatlonklub.


Vi har oprettet en kalender på hjemmesiden, hvor du fremover kan finde alle aktiviteter i klubben. Tjek det gerne ud!


Tak for jeres fortsatte støtte og engagement i Aarhus 1900 Triathlon. Lad os sammen gøre 2024 til et fantastisk år for klubben!


Med venlig hilsen,

Bestyrelsen Aarhus 1900 Triathlon

Kommentare


Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
bottom of page