Aarhus 1900 Triathlon - Nu en del af Danske Triathlon Forbund's officielle elitesetup

November 17, 2017

Kære medlemmer,

 

Det er med kæmpe stolthed og glæde, at vi i Aarhus 1900 Triathlon nu kan kalde os en del af Dansk Triatlon Forbunds officielle elitesetup. Mange års godt og hårdt arbejde har nu båret frugt. Cheftræner Torben Rokkedal Lauschh og ungdomscheftræner Peter Dohn har været i tæt dialog med sportdirektør Michael Krüger fra DTriF, og efter et meget positivt møde i starten af november, blev det besluttet at højne samarbejdet, og indgå et officielt elitesamarbejde.

Michael Krüger skriver bl.a. ”Der blev på mødet drøftet hvordan det nuværende setup i Århus 1900 kunne løftes og understøttes. Fra Dansk Triatlon Forbunds side er vi meget glade og tilfredse med det arbejde der er udført de sidste 2 sæsoner. På baggrund af dette vil Århus 1900/triatlon fra dags dato officielt indgå som en del af DTRIF`s officielle elitesetup. Dette er også meddelt Team Danmark. Der arbejdes fortsat på at finde den rette titel i denne sammenhæng…”

Stor cadeau til alle de folk, der har været med på vejen til at udvikle vores talent-/elitearbejde, og især stort tak til alle elite-/ungdomsatleterne (Aarhus 1900 Elite Triathlon og 1900 Tri - Alligators) som hver dag arbejder hårdt for at skaffe de resultater, der har gjort, at Dansk Triathlon Forbund har kigget imod Aarhus og muliggjort dette samarbejde.

Hvad det konkret kommer til at betyde ift. støtte og muligheder for vores talent-/elitearbejde, vil vi arbejde videre med de næste måneder.

 

/Torben Rokkedal Lausch og Peter Dohn

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Seneste nyheder

July 24, 2020

May 22, 2020

January 19, 2020

August 12, 2019

June 28, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle