top of page

Indoor Open-water

Indoor-OpenWater med mulighed for afprøvning af våddragter og køb af svømmeudstyr (gratis for medlemmer). Lørdag D. 21 april 16:45-19:00 tyvstarter vi OW træningen indendørs. Vi har booket Aarhus Svømmestadion og alle banetovene vil blive taget op og erstattet med bøjer, og undervisningen vil bestå af OW specifikke øvelser og slutte af med en længere svømmetur rundt i bassinet. Ved at fjerne banetovene kan man lave en bane som er ca. 135 meter lang. Der vil være undervisning i følgende af trænere fra Aarhus 1900 Triathlon samt udvalgte eliteudøvere fra klubben: Hvordan forbereder man sig på at svømme i open water? Hvordan orienterer man sig i open water? Hvordan undgår man at gå i panik i vandet - hvad gør man hvis det alligevel sker? Hvordan tilpasser man sin svømmestil til de forhold der er i open water? Hvordan drafter man optimalt (ligger på fødder af svømmeren foran)? Hvordan man bedst laver skiftet fra svømning til cykling (vi viser hvordan du hurtigt får våddragten af!) Herudover vil der være mulighed for, at prøve kræfter med at svømme 1900m (halv jernmand distance) uden pauser og vendinger undervejs! Samtidig vil der være mulighed for at prøve og købe våddragter, da vi inviterer udvalgte våddragt-forhandlere til at komme.


Seneste nyheder
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
bottom of page